31 mars 2015

Simskolestart

I söndags var jag och Casper på simskola. Han älskar att bada men jag tror att det är på tiden att han får en annan säkerhet och trygghet och kunskap vad gäller bad och simning.
Wilma kunde redan simma när hon var i hans ålder. Han kan hålla andan och vara under vattnet en stund men han är beroende av cyklop som sitter även för näsan. Jag vill att han ska va trygg utan såna och att han ska kunna vända och komma tillbaka till kanten om han skulle ramla i.
Wilma simmade under många år och älskade det. Casper fick också börja på simskola när han var liten men han var så ofta sjuk så att kunna gå 2 gånger av 10...det blev dyrt.
Men nu är vi på g igen.


Söndagens simpass var skoj. Det var också det första. Casper njöt av det varma vattnet (min lille fryslort) och tyckte det var roligt med dom andra barnen och med övningarna vi gjorde. Han blev glad och stolt när han märkte vad han kunde. Så himla kul att se.
Det ska bli roligt att fortsätta med honom.
Den här veckan är det påsklov så tyvärr blir det ett litet uppehåll till nästa gång men så kan det ju vara ibland.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar