25 mars 2015

Huvudvärk

Dag 2 utan godis. Helskotta vad mitt huvud värker. Jag visste att det skulle bli så här men hade ändå på nåt sätt förträngt smärtan. Nu är jag påmind igen och jag vill att den försvinner.

Detta jäkla godis...socker. Jag äter när jag är hungrig, jag äter när jag är ledsen, jag kan äta när jag är glad, jag äter när jag är arg eller irriterad. Och det är ju så lätt att få tag i. Socker. Det finns ju fan godis överallt där man rör sig. Inte konstigt att folk mår dåligt när man ska stoppa i sig såna saker.
Jag vet att om jag går ner en våning så finns det kexchoklad. Åh det är ju så gott. Jag vet att om jag skulle äta en sån så skulle huvudvärken släppa nästan direkt för då får kroppen och hjärnan det den vill ha.
Men jag ska vinna den här kampen på ett bättre sätt. Utan godis. Jag ska bli fri detta beroende jag har.
Dag 2 och jag tänker kämpa på.

Lunchen tog jag tidigare idag eftersom suget satte in så in i norden. Sen ska man ju inte äta mat så fort man får ett sockersug men det var ändå bara 20 minuter kvar till min lunch.

En skål med yoghurt. En kopp the. En mjuk smörgås och en Alvedon och en ipren.
Inte för att tabletterna hjälper men jag hoppas väl att dom ska det trots allt.

Slutar 14,00 idag. Ska till husläkaren med Wilma.
Hon har klagat på ont i ena axeln ett tag. Jag tänkte att det går över och ibland kan hon vara lite känslig men hon har fortsatt att klaga med jämna mellanrum så jag fick ringa tidigare och boka en tid. Nu två mornar i rad har hon haft jätteont i axeln i och med att hon också legat på den så..lika bra att nån får kika på det.

1 kommentar:

  1. Oj, vad du är duktig som kan säga nej till godis.
    Jag är ett socker monster som behöver minska ner lite.

    Heja Heja..

    Kramis.

    SvaraRadera