31 mars 2015

Gott å blandat

Casper var på kalas hos en kompis i lördags. han hade aldrig varit hemma hos kompisen så det var spännande. Det var totalt fyra killar från samma avdelning på dagis och en grannflicka. nån var sjuk och kunde inte komma. Det blev ett mysigt kalas. Vi föräldrar var kvar och fikade och pratade en massa. Superkul. Barnen lekte och förde emellanåt ett himla liv men dom hade ju så kul.
Jag är stolt över mig själv som nöjde mig med en kopp kaffe. Bulle, kaka och tårta skippade jag.
Igår kom mor och far förbi på fika och lämnade påskägg till barnen. Jag skippade fikabrödet då med och tog bara en kopp the. Åkte och tränade sen på kvällen och är så stolt över mig själv.
Har nu inte ätit godis eller kakor på strax över en vecka. Heja mig.


Medan Casper och jag var på kals fick Wilma leka med en gammal dagiskompis som bor jättenära där vi var. Smidigt. Hon var så glad och nöjd att få leka utan sin lillebror. Tjejerna behöver så klart det ibland också men det är svårt att få till alla gånger.


På torsdag är jag ledig. Barnen med. Vi ska på påskäggsorientering. Släpar med oss E och N också som får göra oss sällskap.


På torsdag kväll åker vi till Orsa och åker skidor. Där har det ju som sagt var kommit en del snö så det ska bli mysigt. Hoppas på soligt väder så man kan ha pick-nick i backen.


Beställde lite från bodystore.
Proteinpulver i 2 olika smaker, vanilj och choklad och en grej till mannen. Hoppas det hinner komma innan vi åker på torsdag.


Nu blir det lunch.
Torsk i ugn med nån sås som mannen hade över. Röd sås. Och koka potatis.
Vaniljkvarg till mellis.2 kommentarer:

  1. Så duktig du är med både träningen och att kunna säga nej till gottis.
    Hoppas ni får en bra påsk i Orsa.

    Glad Påsk från Kamilla

    SvaraRadera
  2. Åkte från Åre i söndags - det snöade i Orsa då vi åkte igenom .... : )

    SvaraRadera