27 mars 2015

Gårdagens gympass

Jag kom iväg till gymmet igår kväll. Jag hade redan i början av veckan bestämt att måndag och torsdag skulle jag till gymmet. Måndagens pass blev på tisdagen istället men att flytta gårdagens till fredagen...nej så funkar det inte. Det var bara att ge sig iväg.
Jag åt middag med familjen och plockade undan efteråt. Såg till att barnen kom i säng och pussade dom god natt. Sen åkte jag in. Det regnade och var kallt och blåsigt ute. Ville helst stanna kvar inne och hemma men nej. Så blir det inga muskler. Och man kan ju faktiskt träna med en träningsjacka på sig. Man behöver ju inte gå omkring i linne och frysa.

Det blev ett pass för bröst, triceps och mage.
Eftersom det nu gått 6 månader sedan min bröstoperation så borde det vara ok att börja känna efter och träna bröstmusklerna.

Uppvärmning 10 min i crosstrainer.

Bröst:
Körde Chess press. 4 set på 12 ggr. Lag på 9 kg. Kändes ok men lite skumt.

Mage:
Körde en övning med hjälp av en roddmaskin och en övning i cableställningen (vad det nu kallas) Hi hi jag är ju kass på det här med vad saker heter på gymmet.

Triceps:
Körde 3 övningar i cableställningen.

Är dock lite förvirrad över mina anteckningar så jag måste gå igenom dom med min bror på lördag när vi ses. Måste ju få klarhet i vad jag pysslar med och vad jag ska pyssla med på gymmet. Hi hi.

Passet gick bra. Tar ungefär 1 h 10 min plus en stund beroende på hur förvirrad jag är. Fick ringa min bror mitt i passet för att klura ut vilket handtag jag skulle använda i en övning. Men det ska nog bli bättre. Till slut så ska det flyta på fint.

Ikväll blir det fredagsmys med familjen. Inget godis dock. Har ju precis blivit av med huvudvärken och det är inte värt det att trycka i sig socker igen. Jag kämpar ju på för att bli av med skiten ur kroppen.

Helgen är full av aktiviteter.
Fotboll för Wilma, träningspass för mig tillsammans med min bror, kalas för Casper, simskola för Casper och pingisavslutning för Wilma och ett till träningspass för mig.2 kommentarer:

  1. Duktig du är som kommer iväg enligt planerna. Själv har jag inte varit på gymmet på en månad så det blir väl att börja om från början... Hoppas du hunnit med allt och hunnit vila i helgen. Kram Suss

    SvaraRadera
  2. även fast du ville stanna inne och inte åka till gymet så gjorde du det : TOPPEN !!

    Jag skulle vilja ha en PT som kommer och hämtar mig. Det hade varit bra, tills dess är det tur att jag har min man.. Vi kom också till gym, körde intervall träning på löpbandet, nytt sätt, och det gav resultat direkt, oj vad jag svettades.

    kram

    SvaraRadera