16 januari 2013

Dagens middag

Alla hjälptes åt. Mannen skalade och slog igång potatisen, jag tände värmeljus i huset, tände en brasa, packade upp och om barnens väskor och hängde kläder i torkskåpet, mannen blandade köttfärsen, jag dukade bordet, barnen formade pannbiffar, mannen stekte dom och gjorde en sås, jag tog fram tillbehör och dricka till bordet. Klart.
Sånt samarbete har vi aldrig haft här hemma. Allt flöt på.
Nu kollar barnen på Tv. Mannen och jag röjde upp i hela köket TILLSAMMANS :-)

Snart är det dags att göra klar barnen för sängen och natten.
Jag ska läsa en tidning jag köpte idag. Kanske cykla lite.

Kolla vilka fina pannbiffar barnen gjorde. Läs Wilma för Casper kladdade mest:-)

1 kommentar:

  1. Så skönt för dig att små förändringar börjar att synas, man måste hjälpas åt så är det bara (ok jag ska inte säga vad som är rätt eller fel eller hur ni ska göra)
    men med barn så måste man jobba ihop. Det är så mycket "småsaker" runt omkring som tar mest tid tycker jag, packa upp och om väskan som du skrev, lappar som skall läsas och fyllas i mm mm
    Nu är jag ju hemma men när både jag och min man jobbade så tog vi disk och all annan skit när Wiggo hade somnat för det var så kort stund innan läggdags.
    Min man och jag tar ansvar varanna vecka för Wiggos skola, varför ska jag tänka på allt, nä där sa jag stopp! Då gäller det frukt varje dag, gympapåsen, ev lappar/info..
    Det var en stor lättnad att göra så...
    Och träna, ja det är det skönaste som finns man mår så mycket bättre....

    Hoppas innerligt att små stegen där hemma blir bättre...
    Vi hade också pannbiffar till middag igår, mmmm så gott och visst är du en toppen mamma, självklart är du värd ett fint armband!!

    Ha en fin dag
    Stor Kram

    SvaraRadera