21 januari 2013

Ny vecka

Ja då var det måndag igen. Man hinner ju inte med alls. i den här takten så är jag 90 år om 400 dagar.

Igår var det simskola för Wilma. Första tillfället efter jullovet. Oj så taggade barnen var. Jag själv passade på att simma. Det blev 20 minuters simning. Efteråt så duschade vi och bastade lite innan vi åkte hem. Mysigt.
Innan barnen lag sig så blev det lite yoghurt och flingor och ananas. Wilma ville ha det när vi handlade så den åt vi upp. Mums.

Casper har sovit oroligt i natt så jag var trött i morse och försov mig. Orkade dock inte stressa på barnen utan ringde jobbet och sa att jag blir sen. Körde Wilma till skolan och sen lämnade jag Casper på dagis. Var på jobbet 08,30 så det var ingen större fara. Börjar 08,00 i vanliga fall.
Slutar tidigt idag oxå. Casper är inte riktigt 100% så jag tror att han kan behöva en kortare dag coh få komma hem och vila lite. Full dag på dagis med alla aktiviteter och barn som är där så blir ju dom små trötta. Värre blir det då med orken när man är förkyld. Så jag hämtar barnen lite tidigare idag och åker hem och myser lite innan det är dags för middag.
Spagetti och köttfärssås blir det. Inte Wilmas favvo men vi ska se om jag kan göra den intressant. Återkommer med besked.

Veckan ser ut att bli bra träningsmässigt och jag har oxå nåt att se fram emot. Första gången på länge. Ja första gången faktiskt sen i somras när vi var till Kolmården och Astrid Lindgrens Värld.
Ikväll blir det Body Pump.
Onsdag räknar jag med att träna Box med Jörgen.
På torsdag kommer kanske Karin och Sara på middag.
På lördag åker jag och mannen med några goa vänner till Kungsberget och åker skidor.
Söndag, simning 30 minuter.
Eventuellt ska ett pass på löpbandet in oxå. Får se vilken dag det passar bäst. Kanske tisdag.

Här om dan vid en disskution med min man så sa jag att jag fått höra av flera att jag ser trött och sliten ut och att det inte är så skoj.
Svaret från honom blev: "Ja men det gör du ju". Sen fyllde han i att jag ju alltid säger att jag känner mig så trött.
hmmm... Tack älskling. Han är inte ute efter att få kela på ett tag.

Puss och kram


1 kommentar:

  1. Låter som om du kommer att få en fantastisk vecka :) middag med goda vänner är ju alltid trevligt!!!

    Näää, jag har lust att ta din man i örat så får man inte säga :'(

    Kram

    SvaraRadera