04 februari 2013

Sjukstuga

Den tar visst aldrig slut, sjukstugan. Och det är inte vem som helst som är sjuk, det är Wilma. Hur blev det så? Hon som är friskast av alla. Men nu är det så iaf.

Mannen väckte henne i morse. Dom gick in på toaletten och tog fram örontempen. Jag tittade frågande. Mannen sa att hon kändes varm. Jo då 39,1 direkt på morgonen. Vi utbytte blickar jag och mannen och han sa att han fixar dagen.
Jag gjorde mig och Casper klara för avfärd till dagis och arbete. Jag gav Wilma alvedon. Jag packade iordning dricka, en smörgås, filt och kudde till Wilma. Hon och mannen var hemma en stund på morgonen men han var tvungen att kolla till ett par jobb så jag packade lite så hon kunde mysa och vila.

När jag kom hem kollade jag tempen på Wilma. Hon ligger nerbäddad i soffan. 39,5 trots att hon cirka 2 timmar tidigare fått Alvedon.

Nu sover sjuklingen i soffan. Jag lagar mat. Eller står och väntar på maten.
Enkelt i dag. Färdigpanerad fisk, kokt potatis och hollandaisesås. Mums.
Hoppas Wilma orkar äta lite.

Min egen hälsa är så där. Jag känner mig piggare men blir lätt andfådd. Jag tar det så lugnt jag bara kan. Går sakta, gör saker sakta. Men pratat mycket och fort det gör jag fortfarande:-)

Nu middag.
Avslutar med ett kort på min favvo-tjej.

Puss och kram

1 kommentar:

  1. Nä fy attans med sådan hög feber massa glass och mys!
    Hur är det med din egna puls?? Var det hög puls som du hade igår ?? ( jag kan inget om pulser)

    Hoppas att Wilma kryar på sig
    Kram

    SvaraRadera