25 februari 2013

Biltur

Helgen har tuffat på.

I fredags var vi till Jessica och Lennart och deras lille söta Moltas och blev bjudna på middag. Det serverades en otroligt god kyckling i ugn med ris till och ett glas rött. Till efterrätt blev det kladdkaka med grädde och en kopp the. Ljuvligt gott verkligen alltihop.
Blev nog lite sugen på kladdkaka just i detta nu när jag skriver detta :-)
Kvällen blev sen och barnen somnade i soffan men så enkla som dom är så var det bara att klä på dom medans dom sov och bära ut dom i bilen. Eller Casper sov vidare, Wilma var duktig men trött och gick ut i bilen själv.

I lördags var vi till stan och skulle hyra skidor till fjällen. Tänkte att det är enkelt och smidigt att hyra här hemma för då är allt med och man behöver inte börja med att hyra det första man gör på morgonen. Men Sportson som jag hyrde hos förut, när Micke och jag var upp till Kungsberget, dom hade slutat med skiduthyrning på grund av för dålig efterfrågan. Jättetråkigt tycker jag som tyckte det var suveränt smidigt.
Så nu får vi hyra på plats istället men det funkar ju det med. Förhoppningsvis så fortsätter vi med detta och tar oss upp till fjällen under vintern så då kan vi köpa skidor åt alla framöver.
Inga skidor blev det så vi åkte och kollade på lite bilar istället. Kul :-) Speciellt när man hittar nåt man är intresserad av.

I söndags så lämnade vi Maya till sin familj. Vår vecka att få njuta av denna hunds sällskap hade kommit till sitt slut.
Efter det så lämnade vi barnen till farmor och farfar och jag och Micke åkte och provkörde bilar.
Dels en Volvo V70 som var såå fin. Skulle absolut vilja ha den. Skön, stabil, lagom stor. Och det är fortfarande bilar vi pratar om ;-) Snuskhummer där ;-)
Var till en annan firma och testade en Wolksvagen och en annan V70. Wolksvagen var en skoj bil att köra men känns inte alls lika stabil som en V70. V70´n var ok men den var utseendemässigt inte vad vi ville ha.
Vi vill inte ha en svart, vi ska ha en diesel, jag vill ha en automat, vi vill ha ljus skinnklädsel och mannen vill ha en vinge i bak (kan ju monteras efteråt om det inte finns direkt).
Första V70 kan jag fortsätta drömma om tror jag. Micke vill sälja vår bil privat istället för att byta in den eftersom bilfirmorna inte bjuder så mycket. Dom vill ju oxå göra en vinst så dom kan ju inte bjuda det som vi vill ha för bilen. Förståligt på sätt och vis. Men tills vår är såld så är ju denna V70 deffinitivt borta.

Så därför säljes nu en (bilder kommer senare):
Chrysler Grand Voyager
2006
Diesel
Mörkblå
Automat
Stow and go
79.900 kronor.

Ska skriva upp allt så kommer mer info senare. Intresserad? Hör av dig.

Puss och kram

1 kommentar:

  1. Låter som en trevlig helg med goda vänner och visst är det skönt att barnen kan decka av i soffan, så man får lite egen kväll med vännerna!
    Min man vill också byta bil, han är besatt av Blocket just nu och är knappt kontaktbar på kvällarna... hehe
    Mår du bättre?? Tar du det lite lugnare?
    Ha en fortsatt fin måndag
    Kram Sandra

    SvaraRadera