01 juli 2016

Trött

Ja herre gud va trött jag är. Kan bero på att migränen hälsat på och att luften ute varit kvav.
För jag har ju vilovecka och borde va hur pigg som helst :-)


Onsdagens benpass gick bra. Kändes fjuttigt att köra på halva vikter. Benpressen låg jag på 120 kg. Men så körde jag 12x6 så den totala vikten blev ju ändå vad jag brukar köra på. Plus lite till om man ska vara noga. Behövdes inte 90 sekunders vila mellan seten utan kunde köra på i ett rätt så schysst tempo.
Rakmarken låg på 45 kg. Kändes lätt. 10x12 på den. Ska jag erkänna så kändes det lite mot slutet. Blev lite segt då.
Vaderna körde jag på som vanligt och kunde köra på 50 kg i sittande vadpress. 4x14. Det suger bra i vaderna då.
Körde en magövning däremellan. Hängande benlyft men för mig som har taskig gripteknik och en taskig handled så körde jag 1x7 på hängande och sen blev det 3x12 i en hängande där man har underarmarna som stöd. Ingen aning om vad det kallas. Försöker mig på hängandes för att bli bättre på det men när själva hängningen blir jobbigare än att träna magen vilket är syftet...ja då får man tänka om lite.
Somnade i soffan den kvällen.


Igår dammade jag av i huset. Skönt att ha det gjort inför helgen. Barnen badade och fick pannkaka och glass. Casper såg att jag åt spagetti och köttfärssås så han snodde lite av den när han var klar med pannkakorna. Så roligt. Den killen älskar den mesta maten.
Vid 21,30 var jag helt dö. I med en migräntablett och sen var det god natt. Sov till 06,30 i morse och är ändå trött.
Jag tror dom där koffeintabletterna gjorde susen förra veckan för jag kände mig mycket piggare då. Men dom får ligga i lådan för dom ska inte ätas just nu.


Idag ska jag hämta ut ett paket igen. paketet från MMSports har kommit. Så himla spännande. Bland alla örter så bör det också finnas med en top. Hoppas, hoppas att jag kan ha den.


Hemma är det sjukstuga. Mannen är hemma med Wilma idag. Hon var med mig på jobbet igår då hon hade lite ont i halsen. På kvällen igår så kom det lite feber och ännu mer ont i halsen. Lilla gumman. Hoppas det ger med sig snabbt.
Film- och pizzakvällen som vi planerat in med bror och hans dotter får vi skjuta på. Kan inte riskera att smitta bror med några bascillusker.
Får se om det blir pizzakväll ändå. Har pratat med Wilma och vi ska se på film ändå men det blir inte Jurassic Park 4 för den kan jag inte få tag i hemma. Kanske finns nåt annat kul att se?! ¨Håller inte hennes hals för pizza så får vi ta nåt lättare till middag.


Har föresten sett flera filmer jag vill se på bio.
Djungelboken vore väl så häftig att se i 3D.
Och Tarzan som har premiär snart. Ja tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar