30 oktober 2012

Vecka 2

Nu går jag in i vecka 2 på en LCHF-kost. Jag längtar efter godis och speciellt smörgåstårtan som jag såg här på jobbet i morse. Mums va gott det skulle vara att smaska i sig en rejäl bit av den.
På det stora hela tycker jag att det här funkar bra. Jag har kollat mitt blodsocker vid ett par tillfällen och jag ligger jämt och bra. Suget efter socker finns där. Ibland mer och ibland mindre. Mitt mål är att få kontroll på sockerintaget och att slippa det konstanta suget. Då först kanske man kan börja med att iaf få äta lite gott på lördagarna och mysa lite. Men som det är nu så måste jag få kontroll först.

Hemma så är barnen galna. Prinsen slår prinsessan allt för ofta och så gnälls det och jag måste trösta den ena och säga åt den andra. Kan dom inte bara vara sams? Det värsta är att prinsen sitter och fliner när man säger åt honom men jag ger mig inte. Jag förklarar med mörk och arg röst att man inte gör så för syster blir ledsen och när man ser att mungiporna går ner på honom så vet man att nu fattar han. Ialla fall för stunden. Han får alltid säga förlåt och dom brukar krama om varandra.

Veckan är lite rolig ialla fall och även lite roligt inbokat framöver som man kan se fram emot.
I morgon ska prinsessan vara hos en skolkompis så hon slipper fritids 7-17. Så himla skönt att hon slipper vara på fritids mellan 7-17 hela veckan. På fredag har jag ledigt:-)
På fredag kommer en bästa kompisen S och leker så Wilma kommer få en kanondag. På lördag ska hon på kalas och på söndag ska vi träffa bästa kompisen A så då blir det lek igen och så är det simskola. Förhoppningsvis är hela familjen friska så då ska vi alla bada och åka rush-kana.

Vi har bokat biljetter till Disney On Ice. Perfekt julklapp till prinsessan.
Mamma och jag ska åka till Stockholm en dag, bara hon och jag, och julhandla.
Mannen och jag vill gå på nya James Bond så jag hoppas vi kan få barnvakt någon kväll så vi kan få kika på den.
Jag vill även gå på Breaking Dawn - part two. :-)
Mannen och jag har även fått en jättefin present förra julen som snart går ut i datum. Det innebär att vi måste på restaurangbesök. Barnvakt och en romantisk kväll ute vore inte helt fel :-)
Fest på jobbet och även julbord med jobbet finns även inplanerat i agendan.

Fortfarande sugen på smörgåstårta.
Ikväll ska jag baka LCHF-Brownies. Ska bli jättespännande. Dom ser goda ut på bilden så jag hoppas dom ÄR smarriga oxå. I morgon kommer mamma och pappa på besök så det kunde vara trevligt att ta en fika tillsammans.

Nu...jobba ännu mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar