09 december 2014

Det är mycket nu

En gång i timmen kommer dom in och kollar Wilmas blodsocker. Det är fortfarande högt. 14 nånting. Lite segt att få ner.

Personalen är underbar. Alla är trevliga, snälla och hjälpsamma. 
Dom kom förbi med en vagn med böcker från biblioteket. Wilma har lånat 5 böcker. 
Vi har haft besök av en förskolelärare från lekterapin. Hon har berättat om vad dom har nere hos dom och hur det funkar med öppettiderna. Eftersom Wilma är fast här på rummet 1-2 dagar så kom hon upp med en bricka full med grejor aå nu kan här pysslas.
Även en film har lånats. High school musical 3. 
En lärare från sjukhusskolan har varit här oxå. Hon brukar inte komma så där första dagarna när familjer får såna här besked men eftersom vi redan kan lite grann så gör det absolut ingenting. 
Hon informerade om skolan och deras verksamhet. Perfekt. Wilma får komma och få i skolan som hon vill likaså på lekterapin. Det är ju lite som fritids. Man kan leka och pyssla helt fritt. I skolan kan  man få hjälp med det man behöver hjälp med. 

Har pratat med skolan och fröken ska packa ihop lite av wilmas saker å sånt som ska göras nu i slutet av terminen. Då kan vi pyssla med det här så slipper Wilma missa nåt i skolan.
En klasskamrat ska ta med det hem så kan vi hämta där om dom inte kan komma förbi. Dom är tyvärr förkylda nu så dom får inte komma hit.

Ikväll kommer Micke och Casper hit. Vi kände att Casper måste få komma hit aå han får se vad som händer. Att Wilma mår bra men att hon har som pappa nu, diabetes. Det blir konstigt annars för Casper att helt plötsligt ska inte storasyster sova hemma på ett tag. Han måste få va delaktig han oxå.

I morgon kommer svärmor på besök.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar