10 december 2014

Ännu en dag till ända

Kvällen är här och Wilma har somnat. Hon somnade vid 22. Sent men så kan det bli.

Dagen då.
Dietisten kom tillbaka på eftermiddagen och lämnade kostförslag. 
Svärmor (Wilmas farmor) har varit på besök och hade några presenter med sig.
Wilma har fått upp fler pysselsaker från lekterapin.
En lärare från sjukhusskolan har varit här med lite grejor. Bland annat lite stenciler så man kan öva på klockan. Wilma och hon hade lite lektion och gjorde ett par av stencilerna. 
Jörgen kom på snabbvisit innan läggdags. Han jobbade men ville säga hej till mig och speciellt till Wilma. Han hade med sig två tidningar till henne, en Monster High och en Julia. Wilma blev superglad över tidningarna. 2 filmer fick han med i farten oxå. 

Blodsockret har varit lite upp och lite ner. Hon har varit uppe på 14 idag men hon har även varit nere på 3,9. Vid 3,9 satt hon och pysslade och verkade oberörd. Som tur var så var det dags för mat så... 

I morgon kommer diabetessköterska. Vid 9-tiden.
Frukost serveras klockan 08.
Wilma morfar (min pappa) kommer nog på besök och på eftermiddagen kommer mannen hit. Tanken är att jag då får åka hem, duscha, packa ner om jag behöver nåt och sen åka och hämta några paket eftersom jag har shoppat på nätet. Så spännande.

Wilma är fortfarande lugn. Hon börjar bli nervös för att ta sprutor i morgon kväll och det kan man ju förstå men vi har goa sköterskor och ett bra team runt oss så det kommer nog gå galant när det väl är dags. Det visar sig i morgon. 

Wilma har fått en ny kanyl i armen. Den i armvecket slutade ge mer blod när det var dags att kolla blodsockret. Den strulade hela dagen. Så dom var tvungna att skaffa en ny ingång. Den sitter på insidan av handleden. Även den ville inte gr blod när det var dags men efter lite pyssel så kom det till slut blod. Hoppas den fortsätter med det under natten så Wilma slipper vakna när dom kollar blodsockret. Ännu en natten koll en gång varje timme. 

God natt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar