19 november 2014

Stolt

Höstens utvecklingssamtal för barnen är avklarade.
I måndags var jag till skolan med Wilma och träffade hennes fröken och pratade och igår var det Caspers tur på dagis.

Det finns inget att klaga på alls.
Det går jättebra för Wilma i skolan. Hon är duktig i alla ämnen, hon tycker det är kul i skolan och med lektionerna, hon är flitig, hon är engagerad, hon är snäll, omtänksam, hjälpsam, rolig, hon har massor av kompisar m.m. m.m.
Inget negativt alls.
Ska man påpeka nåt så var det att hon äter sakta på lunchen så hennes mat blir kall. Ibland äter hon så sakta att hennes kompisar ber henne bli klar nångång så dom kan få komma ut och leka och ibland springer dom ut före så hon sitter själv och äter upp.
Så det enda hon ska göra är att äta maten direkt när hon sätter sig ner. Smörgåsen kan man äta sist när man sitter och pratar.

Casper då. Jo även busfröt går det kanon för på dagis. Han är snäll, omtänksam, humoristisk, bjuder gärna på sig själv, duktig och engagerad i det dom gör. han har många kompisar och är mycket omtyckt av dom andra barnen.
Han gillar att bygga med lego, är intresserad av byggnation och konstruktion, gillar att lyssna och dansa till musik. Han cyklar gärna ute på gården och även ute är det byggnation och konstruktion som han gillar.

Så...stolt som bara den över mina barn var jag redan innan. Nu är jag ännu mer stolt. Går det? :-) Dom är helt klart bäst.
Älskar dom så in i bomben.


 


1 kommentar:

  1. Du skall vara jätte stolt, tänk inget annat. Det är ju DU som har skapat dem till att bli duktiga, så var STOLT. :)

    SvaraRadera