23 maj 2012

GODISBEROENDE??

Ok, jag erkänner. Jag köpte godis igår. Och jag köpte det en dag tidigare oxå och innan dess oxå. Det jäkla godiset. Jag vill ha. Jag kan inte hålla mig borta. Det är ett sug som inte går att stilla om jag inte får det. Beroende? Nej inte jag heller. Ha ha.
Resultatet...svettningar och ännu mer sug.
I morse hade jag kvar ett par lakritskulor. Jag slängde dom när jag kom till jobbet. Vill ha men vill ändå inte ha. Ner i soporna med dom. Hej då. Nu ligger dom där och skriker åt mig att stoppa in dom i munnen men vem f-n vill ha dom nu. Urk blääää. Nej tack. Ska försöka hålla mig borta nu...IGEN.Mannen jobbade sent igår. Jag tog med mig prinsen till prinsessans fotbollsträning. Medan hon tränade så vallade jag runt på prinsen. Att stå still är inte hans grej. Men vilken 2 åring har det som sin grej? Att stå still. Ha ha. Nej man ska titta och undersöka och springa omkring hela tiden.
Fotbollsträningen gick kanon. Prinsessan gillar det. Extra roligt var det säkert eftersom bästa två dagiskompisarna kom och vill börja spela oxå.
Hemma blev det välling till prinsen och sen god natt. Prinsessan fick så klart ta en dusch innan det var dags att sova. Blev lite sent så hon var trött i morse men så får det bli ibland.

Eftersom det var lite tight om tid igår när vi kom hem och skulle hinna till fotbollen så gjorde vi det enkelt för oss. Vi skulle egentligen ha chili con carne ju men eftersom mannen jobbade så tog vi färdiga pannkakor och värmde. Mums. Snabbt och enkelt och gott. Vi hann i bra tid till fotbollen.
Nackdelen blev att det inte fanns några matlådor i kylen till idag.
Eftersom matsedeln spruckit hela veckan och vi hade både makaroner och köttfärs i kylen så ställde jag mig och lagade mat vid 21-tiden. Galet. Helt galet. Inte alls likt mig.
Det blev en sats chili con carne och ris vilket blev kanon då mannen kom hem och hade slarvat med maten så han fick i sig lite mat på kvällningen. Sen blev det två stora makaronipudingar med korv, köttbullar och broccoli i. Såg smarriga ut. Har det i matlåda i dag. Allt blev klart vid 22,40. Mat i kylen och diskbänken ren.

När jag stod och lagade mat frågade mannen mig hur jag mådde. Han tyckte jag verkade lugn. Och det roliga är att jag kände mig ganska lugn. Har inte haft den känslan på...flera år tror jag. Det var skönt att känna så. Varför jag gjorde det det vet jag inte alls. Vilka förändringar har jag då gjort?

Jag försöker att ta en sak i taget. Inte alls lätt då man har en hjärna som vill tänka på allt.
Jag andas. Visst man andas ju normalt men jag tar djupa andetag. Något jag inte gjort på länge. Jag andas liksom uppe i halsen bara. Jobbigt som fan blir det när man tänker efter men det är ju det jag inte gjort på åratal. ANDAS!
Berättade oxå lite för mannen här om dagen vad som legat på min hjärna. Sånt som jag inte orkar prata om, sånt som jag irriterar mig på men inte säger nåt om och som ligger kvar och maler i hjärnan.
Kändes lite lättare i kroppen när jag fått ur mig det :-)

Så ANDAS och SÄG PÅ EN GÅNG OM DET ÄR NÅT. Det är väl så man ska försöka leva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar