11 maj 2012

Kalasdags

Nu sitter det en inbjudan på varje barns hylla. Vackert uppsatta i klädnyporna.
Min prinsessa och hennes dagiskompis A ska ha dubbelkalas. A har fyllt år och prinsessan fyller ju i sommar. Ingen av dom har haft kalas för dagiskompisarna och efersom dom skiljs åt i sommar för att börja förskoleklass så är det skoj för dom att få ha kalas.
Vi har bokat prinsessrummet på Leo´s lekland. Har varit in där och det är superfint och stort. Riktigt stort. Häftigt med alla kalasrummen oxå så att varje kalasbarn kan få ha sitt alldeles egna rum. Självklart med två tjejer så blev det prinsessrummet men det finns oxå dinosaurierum, undervattensrum, piratrum, djungelrum och så ett rum till som jag inte kommer på nu.
Det kommer bli bra hur som. Lite kalas med kompisarna och springa runt och leka.

Igår hade vi simskola. Självklart så simmade jag. Det blev 25 minuters simning. Hur långt jag hann simma vet jag inte alls men jag simmade i alla fall.
Efteråt var vi kvar i simskolebassängen en stund och prinsessan och V och V´s lillebror plaskade runt och jag och J pratade. Klockan 20,00 klev vi upp och började göra oss i ordning. Var hemma vid 21,00. Prinsessan somnade i bilen så det var så klart god natt direkt när vi kom hem.

Jag har sovit så där. Ganska ok på det sättet att inga barn har ropat men jag har tyckt att det har varit varmt . Fick ta en dusch i morse för att inte lukta gubbe.

Morgonen var ganska lugn. Självklart känner man en viss stress. För vad vet jag inte alla gånger. Barnen var snälla och glada och sammarbetade utan gnäll. Skönt.
Väl på dagis så satte vi upp kalasinbjudningarna. Hoppas att det kommer massa barn nu på kalaset.

Vill åka på en week-end till någon storstad men vilken? Någon som har förslag?
Det jag vill uppnå med det hela är just att komma bort, bo på hotell, äta hotellfrukost, slappa, se en ny stad, göra det som faller en in. Bara jag och mannen. Så mysigt det skulle vara. Men jag vet ju inte vart jag vill åka.
Rom, Paris, London, Barcelona, Wien, Berlin o.s.v.

3 kommentarer:

 1. Jag har inte varit i så många storstäder, men Prag är mysigt!

  SvaraRadera
 2. Härligt med kalas. När fyller W år?
  Vi tänkte boka leo den 17 juni. Får se om det finns tider kavr dvs.
  kram

  SvaraRadera
 3. Prinsessan fyller i juli vilket oxå medfört att hon aldrig haft kalas för dagiskompisarna men nu är det ju sista terminen så det klart det ska bli stort kalas. Dagiskompisen har fyllt så vi ska ju ha ett dubbelkalas så slipper det bli så himla mycket kalas och vi kan dela på kostnaden.
  Vi har provlekt på Leo´s. Askul :-)
  Ring och boka på en gång. Tänk på att ni får välja kalasrum oxå. Super. Och leka hur länge ni vill. Ännu mer super .-)
  Kram

  SvaraRadera