09 mars 2013

TV

Självklart så sitter vi bänkade i soffa och fotöljer med täcken på oss och godis på bordet. Vad kollar vi på? Mello så klart.

Dagen har varit kanon. Idag igen. Strålande sol, -4-6 grader kallt men med bra kläder så märker man inte kylan. Vi har åkt och åkt och åkt lite till.
Tekniken blir bättre och bättre och man vågar mer och blir bättre på att slappna av, böja på benen och vicka på knäna. Så typiskt att det är färdigåkt för denna gång.

Till lunch blev det barnmeny hamburgare. Portionerna var Superstora så en barnmeny blev lagom. Mätta och belåtna kunde vi åka vidare.

Vi avslutade dagen längst bort vid dom röda backarna. Där har vi i och för sig åkt mycket dessa dagar. Men liftkillen var schysst och vi fick nog två extra åk innan han stängde.
Väl uppe fick vi ta vägen ner till nästa liftdel som skulle ta oss upp till toppstugan så vi kunde avsluta dagen på rätt sida av berget. Där dök liftkillen upp och vi fick skjuts på skotern upp till toppen. Skoj var det och fort gick det.man skulle haft en skoterskjuts upp efter varje åk så man slapp stå i liften. Det gick fort upp och man fick vila benen lite.
Vi tackade för oss och önskade honom en fortsatt trevlig säsong.

Vi landade lite snabbt hemma i stugan innan vi åkte in till Rättvik och handlade godis och köpte med oss kinamat.
Kinamat och efter det blev det lite Unospel och nu sitter vi här i soffan.

Underbart.


















1 kommentar:

  1. Låter som en fantastik härlig tjejhelg!!!
    Hoppas att du har njutit till fullo!!!!!

    Kram

    SvaraRadera