12 september 2012

Nedskräpad dagisgård

Vilken start på veckan.
Liiite bråttom för att hinna till prinsessans skolbuss. Står i hallen och känner doften. Doften av barnbajs. In med prinsen i badrummet och byta blöja och skynda ut i bilen.
Väl borta i korsningen där bussen står är det ett halvt kaos med en stor buss och en massa bilar.
Vi hann med bussen.

I med prinsen till dagis. Allt frid och fröjd så länge tills en annan förälder kommer in och meddelar personalen att dom hittat jägermeister-flaskor vid sandlådan.
Väl ute på gården igen så hittar jag en massa skit. Fröken Katarina kommer ut och tillsammans så slänger vi en massa farliga saker i soptunnan.
Ett helt gäng med fimpar, kapsyler som sitter på burkar, jägermeisterflaskor både hela och trasiga, jag hittar även en avslagen flaskhals i gruset nedanför en lekställning.
Vi plockade stora och små glasbitar och skärvor.
FÖR JÄVLIGT.
Hoppas vi hittade allt och att inga barn skadar sig.

Väl på jobbet var jag så irriterad över detta. Det är ju inte riktigt skoj att stå och städa dagisgården från dessa saker och sen lukten på sina händer. Urk. Fimplukt, alkohollukt. Nä fy.
Jag slog upp mailen och mailade till Tunabergsskolans rektor om det hela.Vi hittade även skolpapper på gården så med stor säkerhet är det skolelever. Rektorn svarade snabbt att han skulle ta upp detta med samtliga lärare och att dom skulle ta upp det i klasserna under mentorstimmen nu i veckan. Han trodde att det mycket väl kunde vara elever från hans skola.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar