03 september 2012

BRÖLLOP

Bröllop mellan Daniella och Andreas har äntligen ägit rum.
I helgen var jag och mannen på lyxhelg. Kändes det som.
i fredags kom svärmor och tog hand om barnen på eftermiddagen till framåt kvällen. Då kom min mama och pappa ut och bodde i huset och tog hand om barnen. Dom var på leksaksaffär och lekpark och matade änderna i dammen i stan och hade haft en mysig helg.

Jag och mannen då?! Jo vi åkte vid 16,30-tiden i fredags till Karlstad. Checkade in på Scandic Winn, duschade och snyggade till oss och gick ner i restaurangen och åt. Till maten lyxade vi med ett glas vin. Men det mest lyxiga var att få sitta bara vi två. I lugn och ro och kunna prata lite.
Efteråt blev det sängen och TV och Aftonbladet och Expressen. Därefter...God natt.

Vi hade den brilljanta idén att vi skulle gå upp klockan 07,00 på lördagsmorgonen. Detta för att få njuta av att ta en promenad tillsammans och att få träna ihop. Sen minns jag inget mer förän klockan var 09 och vi kände att det var dags att gå upp för att äta frukost. någon träning ochmysig morgonpromenad blidde det inte alls.
Däremot en mysig dag på stan. Efter frukosten gick vi nämligen ut på stan och kollade i affärer och shoppade lite. Mannen köpte en jacka och två par skor. Jag själv köpte ett par snygga kängor/stövlar till hösten och en klocka.
Vi tog en snabblunch på stan och sen var det dags att bege sig till hotellet för att duscha och snygga till sig till bröllopet.
Vi tog en taxi tillsammans med Carro och Marre och kom i god till innan det började. Vädret var strålande. 20-25 grader och sol. Helt perfekt väder.

Brudparet var lite sena så gästerna fick vänta i kyrkan en liten stund och prästen passade på att prata lite. Det var en jättehäftig präst. Avslappnad och pratglad.
Musiken började spela och sen kom brudparet. Såååå fiiiina. Bästa Daniella var så vacker. Andreas var fin han med.

Efter kyrkan så begav vi oss till lokalen som låg 3 km bort. En jättefin och mysig lokal och perfekt stor för antalet gäster.
Det blev mat och en massa tal. Prat med trevliga människor och en massa galen dans. Och för mig ett glas för mycket. Men jag var ju glad :-)

Kvällen avrundades vid 01-tiden då vi tog en taxi tillbaka till hotellet. Tack och god natt. Hi hi.

Frukost vid 9,45 och därefter var det bara att börja packa ihop. Utcheckning klockan 12,00. Vilken jäkla tid egentligen.
Mannen och jag passade på att ta en prommis längst med Klarälven innan vi packade in oss i bilen och påbörjade hemfärden.

Mamma tog prinsessan till simskolan så vi kunde komma hem och äta i lugn och ro. Prinsen var med min pappa i deras lägenhet i stan. Vi hämtade upp barnen vid 18-tiden.
Prinsen blev jätteglad. Säkert prinsessan oxå men det var inget hon visade . Hennes attityd måste bli bättre. *suck*

Sen var helgen över och nu är vi inne på en ny vecka igen med arbete och allt vad det innebär.

Att få åka i väg på en hotellhelg och få umgås med BARA mannen var helt underbart. Tror nog att man skulle se till att göra det en gång om året. Skaffa barnvakt över en helg och åka iväg tillsammans.
Tycker det känns som om man tappar bort varandra i vardagen. Man är en och en men sällan tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar