10 september 2014

Vilken morgon

Vet inte hur det gick till men morgonen flöt på så himla bra trots ett extra barn i huset som skulle fixas.
Oftast så är det lite bråttom och man får tjata lite på barnen men inte idag.
Dom klädde på sig, åt frukosten, borstade tänderna och jag gjorde en fläta på Sara, en tofs på Wilma och en tuppkam på Casper. Sen hade dom nästan 40 minuter på sig att göra vad dom ville. Dom tog med sig ipaden upp och satte sig tillsammans och kollade på den.
Jag...sminkade mig, plockade undan efter frukosten, plockade ur diskmaskinen och plockade in i diskmaskinen så att det är snyggt när vi kommer hem från jobben idag.
Barnen gick tillsammans ut och väntade på Wilmas buss. Jag plockade upp Sara och Casper och Wilma klev på bussen och åkte till skolan. Jag lämnade casper på dagis och sen Sara på skolan och så wrooom iväg till jobbet. Kom 15 minuter innan jag skulle börja.
Kan inte klaga på nåt.

Dagen på jobbet flyter på bra.

Klockan 16 så är det dags att bege sig. Hämta Casper på dagis för han vill följa med och hämta Sara så vi hämtar Sara tillsammans. Sen hem. Lämna Casper hemma och plocka med mig Wilma för klockan 18,00 så ska vi vara hon vår frisörska hon och jag. Wilma ska toppa håret och jag ska toppa liiiite och så ska det färgas på. Eller blekas. Behåller den ljusa färgen trots att hösten är på intågande.
Sara följer med oxå som sällskap. Tjejerna får ta med sig läxa och göra medans dom väntar på mig. Perfekt.

Ibland undrar jag om jag inte skulle haft 1-2 barn till :-)

1 kommentar:

  1. Så snällt av er att ställa upp med Sara! Ibland tror jag att det blir enklare när en kompis är med... jag känner själv att jag inte tjatar lika mycket!
    Grymt med din löptur... en bra träning är ju den som blir av! och intervaller är grymt att köra! Jag gör det ca 10-15 min sen är jag färdig och nöjd att det blev en kort men intensiv träning hehe

    Kram Sandra

    SvaraRadera