23 september 2014

Tuttar

Casper är bara så underbar.
I lördags åkte jag in med barnen till stan för att leta födelsedagspresenter till dom två kalasen som Wilma skulle på under helgen.
Söndagens kalas var ett maskeradkalas. Vi åkte iväg till den butiken som jag vet har en hel del utklädningskläder. Massor fanns det men Wilma kunde inte bestämma sig. Det verkar som om hon får svårt att välja när det blir för mycket. Vi åkte därifrån med två presenter men inga utklädningskläder. Hon tog en häxklänning och hatt som hon redan hade hemma istället.

Casper tyckte det var roligt att titta runt på alla utklädningskläder. Det fanns glasögon, hattar, näsor, kläder för att klä ut sig till tigrar, en banan, superman, hello kitty, sexiga brudar, pilot, varulvar, varmpyrer, djävulen. Ja det fanns nog det mesta.
Casper hittade en rolig hylla. Här nedan ser ni vad han hittade och som han ville prova. Stolt hängde han dom runt halsen och konstaterade att det var stora tuttar :-) Ha ha.
Nästa grej han hängde runt halsen påminde om tuttarna men han insåg att "nej, inga tuttar. Vad är det här?" Det var en rumpa. Självklart så skulle han prova den med men tyvärr finns inget kort på det.
Bjuder på tuttarna istället :-)


1 kommentar:

  1. Haha, förstår att han tyckte det var roligt att testa de ;) kram Suss

    SvaraRadera