16 september 2014

Tiden

Tiden bara rusar iväg. Vart tar den vägen? Man hinner ju inte med.
Massor har hänt sen sist.

Det roligaste är väl att vi var på fotboll i söndags. Wilmas lag hade sista sammandraget för säsongen. 3 matcher. Dom förlorade 2 men sista VANN DOM. Åh så kul. Hela dagen var spännande då tjejerna verkligen kämpade. Dom var mer på motståndarnas sida och sköt en massa mot mål. Alla gick inte in men ändå. Wilma stod i mål sista matchen och var superduktig. Hon tog en massa bollar. Hon hade ont i foten och va inte med så mycket ute på planen den här dagen men i målet härskade hon. Så himla kul att se tjejerna. Alla föräldrar va helt i extas. Tjejerna brukar va lite sega. Springer inte upp, springer inte hem. Men den här dagen. Shit va dom fightades. Så kul :-)

Annars då?!
Sara bodde hos oss till i lördags då hennes mamma kom och hämtade henne för hon mådde bättre. Kul för dom men tråkigt för oss. Det var mysigt att ha Sara hos oss och allt gick så bra med barnen.

Mannen va på kurs hela helgen.

I lördags åkte jag och barnen till Jossan och hälsade på och fikade lite. Mysigt. Men som vanligt på landet så händer det grejor och Jossan va tvungen att fixa i stallet.
Vi åkte hem och Eve och hennes dotter kom över en stund som blev en lång stund då dom stannade på middag. Supermysigt när folk inte är stressade och kan stanna kvar spontant.
Vi åt kyckling i ugn, ugnsrostade rotfrukter och ädelostsås. Allt LCHF. Barnen fick pommes stripes så klart och Lohmanders bearnaisesås serverades till dom.

Jag hämtade bägge barnen igår. Lite stressigt men det gick. Mannen åkte in till Ackis för den årliga inläggningen då dom kollar hans blodsocker.
Barnen och jag åkte till Wilmas ridskola. Medan hon red så cyklade jag coh Casper lite, klappade hästar och gjorde ingenting. Wilmas grupp var ut på en ridtur i skogen så vi hade ingen ridning att titta på.
Väl hemma så stoppades barnen i badet medan jag städade upp i köket och plockade fram pannkakor/plättar, sylt och glass till middag. Glada barn :-)
Klockan va nästan 20,00 efter det så barnen fick lägga sig. Jag passade på att värma köttfärspaj och åt det och lite glass (LCHF som Mannen gjort själv) och mös framför TV med en tänd brasa.

Sov lite dåligt i natt då Wilma hostade en massa men med lite hostmedicin så blev det bättre.

Hade en hemsk morgon med tjaffsiga barn men det är en annan historia och förhoppningsvis just bara historia.

Ha en fin dag.

1 kommentar:

  1. Kul med barnens idrotter, vi har sett många fotbollsmatcher eftersom alla tre sönerna spelat :) kram Suss

    SvaraRadera