23 mars 2012

Äntligen helg

Fredag idag och helgen bjuder på mysigheter :-) Något som ger extra mysfaktor på det hela, ja på hela dagarna numer är ju att solen visar sig, att det är rätt varmt och skönt ute. Underbart.

Prinsessan och hennes kompis A har pratat hela veckan på dagis om att A ska sova hos oss ikväll. Oj så dom ser fram emot det. Mötte A och hennes mamma innan jag hann åka från dagis i morse och A kom glatt skuttandes med en packad resväska. Så söta och goa dom är dom små när dom ser fram emot saker och ting. Deras glädje är oslagbar. Vi lag in väskan direkt i bilen. Vi kommer nog ha tillräckligt att bära på när vi ska hem ändå. 3 barn och en del packning som ska hem och tvättas till nästa vecka och så har man ju inte dubbelt av alla kläder heller så.
Ska handla lite med alla barnen innan hemgång. Lite köttfärs och lite gott till kvällen för självklart så måste vi ha fredags-mys.
Till middagen blir det tacos. Bägge tjejernas favvo-mat och prinsen, ja han äter ju allt som serveras så det blir inga problem att få i honom mat :-)

Lördag förmiddag bjuder nog på utelek. Vi hoppas på fint väder så vi kan vara ute och leka i trädgården. I värsta fall får vi vara inne men det funkar ju det oxå.
Efter lunch kommer A´s mamma och pappa och hämtar henne. Blir lite kaffe innan. Kanske kan hinna baka en liten kaka med tjejerna.

På eftermiddagen ska jag och prinsessan ha tjej-dag med K och S. Prinsen får vara hemma med Mr K. Det är prinsessans tur att få hela sin mamma för sig själv. Vi ska gå på bio och kolla på Mästerkatten, äta popcorn och dricka läsk. Kanske blir det hamburgare före eller efter. det beror på hur dagen sett ut. Mysigt ska det bli iallafall.
Lördagkväll bjuder på mys med familjen och lite smågodis.

Söndagen blir lugn. Det enda som är inplanerat är prinsessans gympa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar