28 januari 2015

TV-debut

Igår gjorde jag TV-debut. Herre gud. Det var i TV 3 i kriminaldokumentären Mordet.
Känslorna är blandade.
Inspelningsdagen var spännande och trevlig men ser man i helheten på historien så borde den ha varit väldigt sorgsen. Jag tror att jag inte kände den känslan eftersom jag var så inne i det jag skulle göra. Jag var så fokuserad och så nervös att jag glömde känna mig sorgsen. Jag har alltid försökt vara stark. Inte visa utåt om jag är ledsen eller svag. Kanske det hjälpte till mitt i allt. Jag kan till viss del stänga av.
Jag är med på slutet. Jag var där och filmade en halv dag och man vet ju aldrig vad dom vill ha med i slutproduktionen. Man vet ju inte om man blir helt bortklippt eller om man bara skymtas. Eller om man kanske till och med syns rätt mycket. Jag gjorde det sistnämda. Jag var med på flera ställen och syntes riktigt bra i rutan vid ett tillfälle. hua. Va overkligt det kändes att se sig själv. Läskigt verkligen. Men ändå...oj va roligt.
Önskar det var sånt man gjorde om dagarna. Filminspelningar. Vilken dröm det vore.
Jag är nöjd över mina prestationer :-)

1 kommentar:

  1. Vad roligt! Var det i avsnittet med "modelltjejen"? Jag som kollade....men var visst lite sjuk och småsomnade medan jag tittade i min iPhone. Eller har det kommit ett avsnitt till?? Får helt enkelt kolla en gång till :)

    SvaraRadera