04 januari 2015

Hemma

Vi kom till husvagnen vid 20.30-21.00 igår kväll efter att ha spenderat större delen av dagen på Mora Lasarett. Eftersom mannens finger/hand fick gipsas om så åkte jag och barnen till McDonalds och åt middag klockan 19.00. 
Efteråt var mannen klar och vi kunde plocka upp honom och åka till husvagnen. 
Gårkvällen bestod för min del att plocka och packa ihop våra saker och städa upp i husvagnen. Har inte sovit mycket. Kom i säng vid 0.30. Kollade Wilmas blodsocker 23.30. Sen ringde klockan igen vid 03.00 för att kolla blodsockret. Somnade om men vaknade 03.30 och kollade blodsockret på henne. Jag var lite trött. Mannen klocka ringde vid 07.30 tror jag. Stängde av den. Lyckades bara snooza så 10 min senare ringde den igen. Lyckades stänga av den. 08.00 ringde min klocka. Herre Gud ska det vara så svårt att få lite sömn. Är så trött. Åt frukost och packade in allt i bilen. Tog alvedon för ryggen. Och Ipren. När bilen va packad var jag tvungen att gå och ta en varm dusch på ryggen. Så ont. Smörjde in med vit tigerbalsam. 
Packade in man och barn och körde hem. Hemma nu. 
Blev enkel middag. Stekte på köttbullar, kokade makaro er och broccoli ovh mannen ville ha nå grönsaker i ugnen. Färdig påse. Enkelt. Nu kollar barnen på tv, mannen har slocknat i soffan, jag dammar av här hemma och ska väl försöka hinna packa upp ikväll. Annars får det bli i morgon. Ska till återvinningen i morgon oxå. Kartonger och papper från julafton som står i hallen och tar plats. 

Just nu är det kaos i huvudet. Hur mycket ska man orka? Hur mycket ska man va med om? Räcker det inte nu? Är det någon som är ute efter att testa hur mycket jag pallar med innan jag dör? 
Snälla lämna mig i fred. Allt jag vill ha är min familj och lugn och ro. 
Jag vill inte slita och kämpa. Jag vill inte styra och ställa allt. Jag vill inte planera och oroa mig hela tiden. Min ork tar oxå slut. Lämna mig och min familj i fred nu. 
1 kommentar:

  1. Stackars dig och er alla
    Hoppas och tror att nu kommer året bara bli bättre och bättre.

    Vilken kämpe du är☺.

    Kramar Kamilla

    SvaraRadera