30 oktober 2015

Middag hos vänner

Igår blev vi bjudna på middag av vänner. Mannen fick en inbjudan tidigare i veckan. Trevligt. En torsdag och allt :-)
Efter jobbet bytte vi om, vi som skulle det, mannen rastade hunden och sen bar det i väg.


Frun i huset hade också jobbat och kom hem strax innan oss hennes man hade ordnat med mat. Hemmagjord lassagne, sallad med fetaost och rödlök och lite rött vin för dom som inte körde bil.
Det var supergott och Wilma åt mer än vad hon brukar när det är lassagne. Antingen så var det ok gott för henne eller så har hon lärt sig att blir man bortbjudna på middag så får man vara tacksam och äta maten som bjuds.
Trots lassagne och glass efter maten så blev Wilma låg i sockret vilket krävde 2 omgångar dextrozol.
Hon va på 2,8 - hamnade på 3,4 så det blev självklart 3 till dextrozol. Hon var trött och hängig i soffan och låg och kollade på Tv på kvällen. Casper och deras yngsta son for omkring och lekte. Dom hade jätteskoj.


Wilmas levemir ska idag sänkas. Det har varit för många låga värden under veckan så nu sänker vi den från 15 till 14 och ser vad som händer.
Hon har oftast vaknat på ett bra blodsockervärde men under dagen har det blivit en del låga värden vilket tar mycket energi och ork.


Gårdagens middag var mycket uppskattad. Så himla trevligt att komma hem till vänner, dukat bord och slippa laga mat mitt i veckan. Mys.
Varför gör man inte mer sånt? Vi kan ju också bjuda hem folk mitt i veckan. Det behöver ju liksom inte vara så speciellt. Mat ska ju alla äta ändå. Trevligare med sällskap. Och det behöver ju inte bli sent heller om man har barn som ska upp på morgonen. Nu blev det lite för sent igår men men. Det va ju trevligt och det sker ju inte så ofta heller.


Superduper tack för umgänge och middag igår :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar