23 augusti 2014

Bröllopsdag

Idag är det 6 år sedan jag och min man gifte oss. 
Det var en fin och solig dag. Min man var så himla stilig i sina kläder. Vackert i kyrkan. Mycket folk. några jag kände riktigt bra, några jag kände mindre,några  bekanta och sen även folk jag inte visste vilka dom var. Det var en stor fest. Liveband. Blandade känslor då vissa blev alldeles för fulla och betedde sig dåligt. Blandade känslor då det snackades lite skit. Skitsnack som alltid kommer fram och i det här fallet till bruden, som då var jag. 

Jag ser på mitt bröllop med blandade känslor. I flera år har jag haft svårt att se positivt på det. Jag har "valt" att se det negativa. Jag har känt att det blev förstört av vissa personer. Jag har känt det som att jag skulle vilja göra om allt. Göra om det bättre. Få bättre och roligare minnen. Men tyvärr så funkar det inte så. Man kan inte bara göra om sitt bröllop när man en gång gift sig. Även om jag önskar att det var så enkelt.

Jag försöker välja att se positivt på det. Huvudsaken var ju att min man och jag skulle säga JA till varandra, växla ringar och bli man och fru med varandra. 
Och precis så blev det oxå. Även om nån enstaka person inte alls tyckte att det skulle vara så.

Jag och min man blev äkta makar. Precis som VI ville. Vad nån annan tycker eller tyckte spelar ingen roll.
Jag väljer oxå idag att se det som så att folk snackade skit och betedde sig, för att deras självkänsla var så dålig, För att dom va svaga som personer och för att lyfta sig själva så snackade dom skit om andra.
Jag väljer oxå att se det som så att vissa drack sig så fulla och betedde sig så illa för att deras självförtroende va så kasst och dom behövde sprit för att våga...
Jag väljer att tycka synd om dessa personer för hur deras liv såg ut. 

Jag blev gift med väldens finaste man och det var mitt mål. 
Vi har haft våra upp och mer precis som alla äktenskap och förhållanden men vi har kämpat på i det svåra och alltid funnits för varandra vilket gjort vår kärlek starkare och starkare för varje dag.

Tak älskling för att du finns vid min sida i vått och torrt.
För att vi alltid har varandra.
Jag älskar dig så. 1 kommentar:

  1. Grattis till era sex år. Det blir säkert fler! Det viktigaste är att ni älskar varandra och inte vad andra tycker!
    Kram/Finas mammis

    SvaraRadera