16 april 2014

Härliga lov?

Påsklovet går i allt annat än härlig ledighet-tecken.
I lördags så blev Wilma sjuk. Plötsligt. Kräktes en gång och va helt utslagen i ett par dagar. Hög feber, inga andra symtom. Igår såg hon bättre ut och nu på morgonen kom hon ner som sig själv. Skönt.
Tyvärr så har jag knappt sovit sen 03 då Casper vaknade. Kommer knappt ihåg hur det började, så trött är jag. Tror Casper kom ner. Sen fick han sova i vår säng. Vaknade och spydde på golvet. In i badrummet, kräktes pyttelite till, Micke fick vakna och skura upp på golvet, ur med sänglakanet som fått lite på sig och byta det. Sen sova igen. Hämtade en hink och ställde bredvid sängen så med jämna mellanrum så har jag levererat en hink till Casper som han spytt typ galla i. Magen är tom på honom. Han är inte kraftigt byggd så magsjuka är inte vad jag önskar honom alls.

Nu är det bara att hålla tummarna för att ingen annan åker på magsjuka. Tanken är ju att åka upp till husvagnen i helgen. 

Så påsklovet då. Jo istället för att umgås och träffa några vänner vi inte träffat på länge eller vara ute i trädgården och börja vårpyssla och städa så har vi tillbringat dagarna inomhus. Tråkigt men det är som det är. Att barnen blir sjuka kan man inte göra så mycket åt. 
Här hemma är det netflix som går om dagarna istället. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar