01 april 2014

Aftonbladet idag

Läser i Aftonbladet.

Va fan är det som händer med Sverige? Är det inte en jävel som ska straffas? Ska pojkar, snorungar, män och idioter kunna bete sig hur som helst och behandla oss tjejer hur som helst utan att straffas för det? Svaret borde vara NEJ, NEJ och åter NEJ. Ändå frias dom. Varför? Är inte tjejer lika mycket värda? Är det vårt fel att dessa idioter behandlar oss på ett så värdelöst sätt, som inte respekterar och accepteras oss som personer, som individer? Svaret är även där NEJ. Det är inte vårt fel. Det är dessa idioter som FAKTISKT gör fel. Som begår ett brott. varför straffas dom inte för det? Ska vi tjejer behöva tänka på hur vi klär oss? Vad vi klär oss i? Vart vi går? Vart vi springer? Hur mycket klockan är på dygnet? Vilka vi möter? Är det vi som ska behöva gå på sjävförsvarskurser för att våga gå ute? Svaret borde än en gång vara NEJ.

 

16-åring frias från sexuellt tvång

Flickan blev skjuten med en soft airgun och tvingades till samlag.
Nu frias en 16-årig pojke för sexuellt tvång.
"Alla deltog i leken", skriver tingsrätten i sin dom.
Soft airgun. Arkivbild. Soft airgun. Arkivbild.
Händelsen ska ha inträffat i september i fjol när fem ungdomar befann sig i en friggebod i en liten ort utanför Norrköping.
Den åtalade pojken misstänktes ha tvingat den jämnåriga flickan och ytterligare en pojke till samlag.
Händelsen filmades - och enligt åtalet ska 16-åringen ha avlossat flera skott mot flickan och därefter tvingat henne till sexuella handlingar.
– Hon tvingades göra det här och tvånget förstärktes av att man använde en soft airgun, har kammaråklagare Anna Lander tidigare sagt till Östgöta Correspondenten.
Ytterligare två pojkar misstänktes ha varit delaktiga.

"Alla deltog i leken"

Pojken åtalades i början av mars för grovt sexuellt tvång och anstiftan av våldtäkt mot barn.
Under måndagen friade tingsrätten honom.
Enligt Östgöta Correspondenten anser tingsrätten att det inte är visat att skottet var avsett att träffa flickan eller att den 16-åriga pojken insett att den sexuella handlingen utfördes under tvång.
"Alla deltog i den lek som senare kom att utspela sig i friggeboden", skriver tingsrätten i sin dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar