04 februari 2014

Klockan tickar

Ja den slutar aldrig. Hur man än beter sig så tickar den vidare. Jag behöver tid. Mer tid ibland. Men inte fan går det att få tag i heller.

I morse var jag trött. hade svårt att komma upp ur sängen. Huvudvärk. Orkeslös. Blev irriterad på mannen när han drog av mig täcket. Det blev ju kallt.
Väckte barnen, klädde oss och åt frukost. Allt flöt på bra. Dags att åka och ut i hallen med oss. Där nånstans tar det stopp. Det tog 15-20 minuter innan kläderna va på och väskor och barn i bilen.
Hur blir det så? Vad är det som tar tid? Vi ska ju bara klä på oss. Wilma klär sig själv, jag klär mig och Casper. 15-20 minuter??? Vad gör vi?
Kom i väg sent men helt ok ändå. Lämnade Wilma på fritids, Casper på dagis, passade på att prata med en fröken jag inte träffar på så ofta nu för tiden. Casper har gått på avdelningen där hon jobbar så det är kul att säga hej och kolla läget.
Va på jobbet 08,25. 5 minuter till godo.
Massor att göra. Kollegan har tagit skidsemester och tillbringar veckan i Sälen. Härligt. Jag har som sagt lite mer att göra just nu.

I kväll kommer mamma och pappa på besök. Blir lite mys med saft och fikabröd för barnen. Kaffe till dom vuxna förståss. The till mig :-)

Hoppas hitta energi till att åka och träna ikväll. Energin är som bortblåst men jag känner att det är nog bara tummen som ska tas ur arslet och sen bita ihop och ta sig iväg.

Nu jobba på.

3 kommentarer:

 1. Ja, det där med att hitta tid som inte finns, det känner jag igen. Nu är klockan strax 15.00 och jag har bara yrat runt hela dagen, känns det som. Gaaaah!

  SvaraRadera
 2. Jag behöver också tid! Igår stack jag från jobbet kl 14 (slutar halv 4) wow vilken enorm skillnad det var att komma hem så mycket tidigare... Det är
  Att gå ner i arbetstid lockar mer o mer..
  Vi behöver nog ljuset nu, vi alla är trötta! r att det är mörkt på kvällarna jag gillar fortfarande det, ett litet tag till iaf!
  Önskar dig en fin helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Ojskulle ju svara dig också... det är en bricka som står i bakgrunden! Carolina Palmer heter hon som gör just dessa motiven! finns i kuddar, tyger mm mm (hon har en hemsida googla namnet bara ;-))

  Kram

  SvaraRadera