21 augusti 2012

Åter till vardagen

Så där, då var semestern slut för den här gången. massor har hänt så hur ska man skriva vettigt för att nån ska förstå och det inte ska verka grötigt?
ha ha nej det går nog inte.
Hade tre veckors semester. Skönt. Hemma en vecka, full rulle en vecka och hemma en vecka.
Veckan med full rulle bestod av semester tillsammans med familjen.

Måndag-tisdag tillbringade vi på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Prinsessan älskar stället. Prinsen däremot var inte ett dugg road utan roade sig själv med att lulla omkring och jaga kråkorna som fanns på området.
Bilresan dit var spännande då vi missade en avfart och det slutade med att vi fick åka på kringelkrok-vägar i skogen för att komma fram. Trevligt ändå att ta en sån väg men tyvärr så blev prinsen åk-sjuk så vi fick sanera både honom och hans bilstol. Resan kunde därefter fortsätta :-)

På tisdags kvällen åkte vi upp till Norrköping och bodde på Scandic en natt.

Onsdag-Torsdag bodde vi på Vildmarkshotellet och besökte kolmården. Bägge barnen älskade stället. prinsen var så fascinerad av alla djuren.

Vi hade lite otur med vädret men med regnkläder på så klarade vi oss fint. Och det regnade ju inte hela tiden heller så.
Barnen sov bra på alla boenden. Duktiga mina älsklingar är.

Kom hem på torsdag kvällen och då var det bara att tvätta och packa om för på fredags eftermiddagen blev jag upphämtad av E för att åka till Forshaga på möhippa. Bästa D ska snart gifta sig.
Vi bodde på B&B en natt eftersom D inte skulle få veta att vi var på plats. På lördagen träffade vi alla som skulle vara med och så plockade vi med oss den blivande bruden.
Vi hade alla en toppendag och det bästa av allt var ju att få umgås och bara vara med bästaste tjejerna.
Det blev lite rosförsäljning i lilla Forshaga iklädd endast en kaninutstyrsel. Och då inte en stor dräckt utan mer sängkammarutstyrsel. Hi hi. Därefter åkte vi iväg och gick på skogsäventyr då vi provade olika saker i skogen. Innan åt vi en god pastasallad som Tärnan S gjort. Oj vad hon hade fixat. Efter äventyret så blev det fika. Självklart en massa prat och skratt och gamla minnen.
Hem och göra oss i ordning och sen in till Karlstad för att äta och roa oss ute.
Tack alla för en underbar helg. Snart ses vi igen. Snart är det BRÖLLOP :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar