27 augusti 2012

Tiden går

23/8
För exakt 4 år sedan så hände det.
GRATTIS till oss på vår 4-åriga bröllopsdag. Hade semester då det var planeringsdag på dagis.
På kvällen tog vi med oss barnen in och åt middag på Java. Visst hade det varit mysigt att gå ut på tu man hand men den möjligheten fanns inte så självklart fick barnen fira med oss.

24/8
Hade jag en till semesterdag eftersom det var planeringdag på dagis idag med. Vid 9-tiden kom J med lille J och åt lite frukost med mig. Prinsen och J lekte jättebra tillsammans :-)
På eftermiddagen gick jag upp med barnen till Fam. D och tog en fika.

25/8
Åkte in till stan och köpte skor till barnen. Hittade fina och praktiska skor på Skopunkten.
Passade på att Hälsa på Mannens morfar som fått ett nytt hem. Han verkade glad över ett överaskningsbesök. Barnen tyckte det var skoj att träffa honom oxå.

26/8
Fotbollens dag och skitväder.
Hela familjen tog sig till IP till klockan 10,45 då det var samling. Barnen fick shorts och strumpor. Dom var indelade i två lag så dom spelade mot sig själva. 2x15 min. Barnen var jätteduktiga. Dom har inte alls tränat länge men dom kämpade på i regnrusket. Efteråt blev det mysig fika tillsammans innan vi åkte hem till värmen.
På kvällen åkte jag och prinsessan in på simskola. Medans hon hade sin lektion så passade jag på att simma. Blev 30 minuters sim iaf. Kändes skönt.
Efteråt så var vi kvar och badade i äventyrsbadet. Något som Fyrishov bjussade på då vi inte kan ha simskolan i våran bassäng just nu utan får anpassa oss efter anläggningen. Det blev 1,5 h extra simning och lek. Sen lite varm bastu innan vi satte oss ute vid receptionen och tog en glass innan hemfärd.

Idag 27/8
Bilen är inlämnad till verkstan vägg i vägg med jobbet för att förhoppningsvis bli hjälpt innan fredag. Ac-systemet blåser för fullt hela tiden. Det går att anpassa värmen/kylan men det vore ju skönt för både kropp och öron om det inte lät så illa hela tiden. Speciellt som vi ska åka X antal mil i helgen då vi ska på bröllop.
Var och fixade naglarna idag inför helgen. Tack bästaste Stina. Du är bäst och guld värld. Man känner sig alltid superfin när man åker från henne.
Ikväll kommer en kille och shoppar säng som vi haft på blocket. Skönt att bli av med lite grejor. Man har liksom inte plats för allt.
Förhoppningsvis kan jag få till träning ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar