11 juni 2012

Sommarens äventyr bokade

Helgen har gått i kalasets tecken. I alla fall lördagen som först spenderades hos en dagiskompis till prinsessan, som hade kalas och sen vidare till kusin vitamin M som oxå hade kalas. Mycket lek blev det. Barnen somnade ovaggade i bilen när vi åkte hem.

I söndags var jag på body pump. Det onda i benen hann precis lägga sig så det blev drägligt.
Det var oxå release vilket innebar 3 stycken instruktörer på plats, massa peppade människor, ny bra musik och en massa energi.
Den nya pumpen är bättre än den förra. Mera tempo, snabbare byten och du får även upp pulsen. Schysst musik är det oxå :-)
Tungt som f-n var det efetrsom jag är envis och gärna försöker lägga på vikt ibland och benen kändes det att man hade tränat ett par dagar tidigare. Hi hi. Men det är precis så det ska vara. Det ska kännas.

Lite semester är bokat nu.
Astrid Lindgrens värld 2 dagar och 1 natt i stuga och Kolmården 2 dagar och 1 natt på vildmarkshotellet.
Det är ett glapp på en natt då vi inte har något boende.
Tanken är att resa tidigt på måndag morgon till Astrid och sen gå där hela dagen, sova i stugan och gå på parken dagen efter oxå. Det skulle innebära att vi kommer till Kolmården sent på tisdag kvällen och då missar vi en dag där. Så vi har 2 hela dagar på Astrid, glappet på kvällen då vi behöver någonstans att sova och sen frukost och vidare till Kolmården för att få 2 hela dagar även där. Känns dumt att stressa med mina små älsklingar. Det kommer vara så mycket dom vill se på så det är lika bra att ta det lugnt. Får se vad vi hittar för trevligt boende på glapp-natten.
Ser verkligen fram emot semestern. Visst det blev inget utomlands resa som jag så gärna ville men jag får i alla fall tillbringa den med familjen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar