20 februari 2012

Träningsvärk.

Några dagar och en helg har passerat.
Vad som hänt?

På dagis har dom haft Hasaloppet. Barnen får ta med sig skidor och stavar, dom som inte har får låna eller får "hasa" på skorna runt ett spår. Det bjuds på blåbärssoppa och en bulle. Riktigt skoj tycker alla barnen. Tyvärr var det -15 grader denna dag så småbarnen, dvs min lille prins bland annat fick stanna inne och "hasa" omkring där istället. Självklart så fick ALLA barnen en medalj att ta med hem.

Simskola. oj oj jag är så imponerad och stolt över min prinsessa. Som hn simmar. Vi föräldrar får inte vara med i vattnet längre utan vi får stå på torra land. Barnen simmar och har skoj med världens bästa instruktör L. Hon är helt underbar och barnen älskar henne.

Var till gymmet i lördags och körde 55 min på löpbandet. nu blir det ju knappast löpning för mig men ändå. Körde något program som påminner om en klättring uppåt på ett berg. Bra träning.
Vidare till bästa Karolina för att färga ögonfransar och ögonbryn.
Lördagskvällen bjöd på mys. Bägge vbarnen var hos svärmor och jag och Mr K mötte upp min mamma, pappa + bror med fru och två barn på en restaurang. Det blev både förrätt, varmrätt och efterrätt. Oj så mätt jag blev och oj så gott det var. extra gott var det säkert eftersom jag inte behövde be någon bredvid mig att sitta ner på sin rumpa och be denne ge fan i allt på bordet. HA HA.

Redan söndag. En eftermiddag för mig själv. Åkte in till gymmet. Insåg att det om 20 min skulle vara ett Body pump pass så jag studdsade på löpbandet och tog en rask prommis i 15 minuter. Sen in på body pump passet. Det var ett tag sen jag var där så det blev spännande. Hade inte så mycket koll alls kände jag, på vare sig vikterna eller själva passet då det var en release vid jul/nyår. En timme senare så kändes det i kroppen. Och idag känns det ännu mer.
Efter all träning så blev det en sväng i solariet. Kanske man kan få en liten bränna på kroppen.

2 kommentarer:

  1. Vad kul att hon är så duktig att simma. Vi har fått plats på simskola nu under våren, så förhoppningsvis lär sig Vilmer simma lika lätt som han lärde sig cykla. Man kan ju hoppas i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Ja det är så himla häftigt att se henne i vattnet. Hon crawlar och flyter bättre än vad jag gör :-) Kanske jag borde gå någon simkurs.
    Spännande för Vilmer att gå på simskola. Tror han kommer gilla det.

    SvaraRadera