04 maj 2015

Uppdatering

Ibland hinner man ju inte skriva här även om man vill och även om det händer mycket.
Så jag får göra en summering på sista dagarna.


28/4
Betalade handpenningen för Cypern. Tjoho. Inte att betala men att ha en resa att se fram emot. Sist jag reste till sol och bad då låg Casper i min mage så det var i slutet på maj 2010.


Jag och Casper var till Karin och fixade våra frisyrer. Vi hade tid och vi var ju tvungna att äta så vi stannade på McDonalds och åt. Jättemysigt att bara sitta i lugn och ro med ett barn. Det är sån skillnad om man har ett eller två barn med sig. Oavsett vilket barn man har med sig. Casper blev kortklippt och jag toppade håret och färgade över mitt röda så nu är det brunt istället.


29/4
Utvecklingssamtal på skolan med Wilma. Alltid lika trevliga möten. Det går jättebra i skolan för Wilma. Hon är duktig i alla ämnen, trivs och tycker det är roligt på skolan och i Svenskan så kan hon lite mer än vad som krävs av henne just nu. Hon har även utvecklats mycket säger fröken och menar på ansvaret hon tar för sin diabetes. Hon är superduktig. Hon har även blivit lite mer självständig och säger mer vad hon tycker och tänker och sträcker upp handen och frågar och svarar mycket på lektionerna. Superkul att höra att det går så bra. Snacka om att man blir ännu mer stolt som mamma för stolt är jag ju redan.


Wilma hade fotbollsträning i onsdags så jag tog en vända i spåret. Sprang intervaller. Gick rätt så bra. Om bara den där astman kunde försvinna så skulle det gå enklare men men..bara att käpa på jag vet ju att den kommer att "försvinna" ju bättre kondisen blir.


30/4
Jobbade till 13,00 sen hade vi inventering. Så roligt. Nä inte riktigt men med ett par hörlurar i öronen och musik på i mobilen så gick det rätt så bra. Blev stressad på slutet eftersom jag skulle hämta barn. Caspers dagis stänger 17,00 och vi brukar alltid va klara i tid men just i torsdags så tog det tid. kom till dagis till 16,55. Pust.
Sista april firade vi i lugn och ro. Ensamma. Grillade och mös.


1/5
Käkade frukost och packade och åkte till Orsa och husvagnen. Stannade i Avesta vid den stora Dalahästen och åt lunch på en restaurang där. Barnen tyckte Dalahästen va skoj.
Råkade fastna på Rättviks marknad också. Visste inte att det var den. Jag såg ju bara några stånd och tyckte det kunde va skoj att kika lite. Men oj va stor marknaden va. Mannen köpte en sekatör och korv och barnen och jag köpte godisremmar.


2/5
Halva dagen spenderades i Orsa Björnpark. Barnen var superduktiga och traskade på. Mycket uppför och nedför blev det. Vi såg järv, brunbjörn, isbjörn, andra olika sorters björnar, tiger, snöleopard och lite andra djur. Vi tog en picknick i parken då vi hade oboy/the/kaffe och smörgåsar med oss.
Wilmas blodsocker sjönk ner till 3,3 vid ett tillfälle så det blev dextrozol för att få upp det igen. Det gick bra.


3/5
Packade ihop och åkte hem till huset. åt lunch på vägen hem.
På kvällen kom Stina en tjej och lämnade över papper, mappar och annat som jag behöver för att sköta uppdraget som sekreterare i Sportklubben. Det är mer att göra än vad man tror men det ska nog gå bra. Stina är supertrevlig och skulle det vara nåt så kan jag ringa när jag vill. Det visade sig även att hon och mannen gått i samma skola i parallellklass. Liten värld vi lever i.


Nu är det ny vecka och annat som händer.
Det är ridskola, besök hos BM för mig för att kolla blodtrycket så jag får nytt recept på p-piller, fotbollsträning för Wilma, utvecklingssamtal på dagis för Casper, besök hos Karolina, Casper ska på kalas, simskola för Casper, fotbollsmatch för Wilma och gudstjänst för Miniorerna. På det ska jag få till egen träning också, både löpning och styrketräning.


Har fått info plus nummerlapp till vårruset i Gävle. 17 maj då bär det av.1 kommentar:

  1. tyst från mig under ett tag, men jag lever. stressa lagom vill jag hälsa till dig.. Verkar vara mycket nu..

    kram

    SvaraRadera