17 maj 2016

Gårdagen

Skulle skriva några rader igår kväll men det hans inte med.


Jag åkte till naprapaten som släppte på en låsning i min nacke och sen mjukade han upp stela muskler i nacken. Kändes bättre efteråt.
Åkte och hämtade sonen och åkte hem. Där va redan dottern. Hon åkte hem med bussen från skolan.
Packade i ordning, pussade man och son hej då och åkte på discodans med dottern.
Snart är det dags för deras uppträdande. Ska bli så spännande.


Jag passade på att läsa en bok medans jag väntade. Tänkte skriva vad den heter men kommer inte på namnet. Lägger ut en bild sen istället :-)


Hem efter dansen. Mannen stack å tränade Jag fixade mat till dottern, lagade matlådor till mig själv. Sonen satt i soffan och kollade på TV. Såg till at dottern åt mat och duschade. Hon börjar lukta lite mer nu än vad hon gjort tidigare. Hi hi. Snart 10 år. Det kanske kommer då.
Nattade barnen. Fixade klart mina matlådor. 6 stycken med spagetti och köttfärssås.
Åt och hade samtal med min coach.


På det stora hela funkar det bra. Har precis gått över till ett tyngre schema.
Har kört lite bas från början, fick gå på rehab-schema under 2 veckor då nacken strulade och har nu kunnat öka på och fått några nya övningar. Superkul. Känns bra och det går bra.
Lite jobbigt med maten ibland då det är en massa mat jag ska få i mig.


Största problemet som jag har är sömnen. Jag får inte tillräckligt med sömn. Måste lägga mig tidigare så att jag får 7-8 timmars sömn.
Känner mig seg när jag ska till gymmet men piggar på mig när jag väl är där. Sen däremellan passen känner jag mig så trött så trött. Känns inte som om kroppen hinner återhämta sig.
Förmodligen på grund av att jag far omkring som en tok och aldrig sitter ner och tar det lugnt. Men hur ska man göra det när det finns så mycket som måste göras?
Men nu ska jag lyssna på coachen och ta det lugnt på kvällarna. Hur ska jag annars orka? Och jag är så taggad att nå mitt mål så det finns inga alternativ.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar